Νέο Φιλικό Νέα Νίκη

Νέα φιλική αναμέτρηση και νέα νίκη

Νέα φιλική αναμέτρηση και νέα νίκη. Αυτή την Κυριακή  8/12/19 η ομάδα μας αντιμετώπισε την άλλη ομάδα της πόλης  ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Με 3 νέους παίκτες να ενσωματώνονται στο έμψυχο δυναμικό και με νέα σχήματα να δοκιμάζονται, η απόδοση ήταν ικανοποιητική. Από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως να ανοίγει η διαφορά μέχρι το ημίχρονο. Από την έναρξη όμως του τρίτου δεκαλέπτου, με όπλο την καλή άμυνα και την υπομονή στην επίθεση, η διαφορά έφτασε πάνω από τους 20 πόντους και παρά τις πολλές αλλαγές έμεινε εκεί μέχρι το τέλος, γράφοντας το τελικό 91-68.

Το σημαντικό είναι ότι οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται αρκετά γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για τον προπονητή του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Αξιόλογο αναφοράς είναι ότι λείπουν ακόμα 3 πολύ σημαντικές προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να έχουμε μια πλήρη εικόνα της ομάδας. Έχει μείνει ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος και θα γίνουν ακόμα άλλα δύο δυνατά φιλικά με ομάδες από μεγαλύτερη κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι …

Leave a Reply