ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

aekarystouAE KARYSTOU SPORTS CENTER

Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ δημιούργησε το πρώτο προπονητικό κέντρο στην Εύβοια. Με επίκεντρο τους αθλητές του σωματείου, αλλά και όσους άλλους θέλουν να κάνουν χρήση των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές για την μεγιστοποίηση της απόδοσης  του αθλητή, την σωστή επαναφορά μετά από τραυματισμό, την ένταξη εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, την  προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και την προετοιμασία για το επόμενο μεγάλο βήμα.

 Μέσα από το πρόγραμμα του προπονητικού κέντρου ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αξιοποιούμε στο μέγιστο κάθε νέο ταλέντο.

Οι υπηρεσίες μας δεν αφορούν μόνο το αθλητικό κομμάτι. Πιστεύουμε ότι ένας αθλητής πρέπει να είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στους στόχους του. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Ποσοστά Καλυτέρευσης Αθλητή Ανά Κατηγορία

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ85%
ΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟ65%
ΑΝΤΡΙΚΟ45%

Εξοπλισμός τελευταίας γενιάς

The Gun

To νέο THE GUN 10Κ είναι το κορυφαίο αυτόματο μηχάνημα επαναφοράς της μπάλας στον παίκτη, αυξάνοντας κατακόρυφα τα ποσοστά ευστοχίας. Χρησιμοποιείτε παγκοσμίως από χιλιάδες ομάδες και αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης για αθλητές κάθε ηλικίας. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση του κέντρου μας

THE SHOT

Το The Shot είναι ένα νέο καινοτόμο υδραυλικό σύστημα στο οποίο τοποθετείτε ο αθλητής, ακολουθώντας συγκεκριμένη μηχανική για να κάνει το τέλειο σουτ. Τα ποσοστά ευστοχίας ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο και σε συνδυασμό με το THE GUN αποτελούν την απόλυτη προπόνηση στο σουτ από κάθε απόσταση. Ειδικότερα στις βολές η καλυτέρευση είναι αλματώδης. 

AE KARYSTOU

BLAZEPODS TRAINER KIT

Τελευταίας γενιάς προγραμματιζόμενα PODS. Ανεβάζουν κατακόρυφα τον χρόνο αντίδρασης και την εκρηκτικότητα του αθλητή. Έχουν εφαρμογή σε περισσότερες 1500 προγραμματιζόμενες ασκήσεις. Βελτιώνουν άμεσα την ευελιξία, και οξύνουν τις δεξιότητες. Επίσης ο Coach μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση σε πραγματικό χρόνο με στατιστικά από όλη την σεζόν

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΑ GROUP
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Το προπονητικό μας κέντρο είναι τώρα διαθέσιμο για εξειδικευμένη ατομική προπόνηση στην καλαθοσφαίριση. Εάν κοιτάζετε να αναπτύξετε ένα επίπεδο πέρα από τον ανταγωνισμό σας, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μεθόδους επαγγελματικής προπόνησης.

Κάθε παίκτης που συμμετέχει σε ατομικές προπονήσεις  θα λάβει και μια περιεκτική εργομετρική αξιολόγηση αθλητού. Κάθε παίκτης έχει επίσης την επιλογή να καταγράψει την προπόνησης του. Αποθηκεύονταν όλα τα στατιστικά του στοιχεία από την έναρξη μέχρι το τέλος του κύκλου προπονήσεων. Έτσι εάν κοιτάζετε να αναπτύξετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο, μπορούμε να βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε.

Υπηρεσίες προπόνησης

 • Χρήση THE GUN 10Κ
 • Χρήση TAKE THE SHOT
 • Χρήση BLAZEPODS
 • Χρήσης λοιπού γυμναστηριακού εξοπλισμού
 • Εργομετρικές μετρήσεις
 • Στατιστικά δεδομένα αθλητών

Προπόνηση σε group 2-6 άτομα. Εκτός του εξοπλισμού του προπονητικού μας κέντρου δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό και καλλιεργώντας την συνεργασία. Προσαρμόζουμε  την προπόνηση αναλόγως το επίπεδο κάθε αθλητή. Εάν κοιτάζετε να αναπτύξετε ένα επίπεδο πέρα από τον ανταγωνισμό σας, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μεθόδους επαγγελματικής προπόνησης.

Κάθε παίκτης που συμμετέχει σε προπονήσεις  θα λάβει και μια περιεκτική εργομετρική αξιολόγηση αθλητού. Κάθε παίκτης έχει επίσης την επιλογή να καταγράψει την προπόνησης του. Αποθηκεύονταν όλα τα στατιστικά του στοιχεία από την έναρξη μέχρι το τέλος του κύκλου προπονήσεων. Έτσι εάν κοιτάζετε να αναπτύξετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο, μπορούμε να βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε.

Υπηρεσίες προπόνησης

 • Χρήση THE GUN 10Κ
 • Χρήση TAKE THE SHOT
 • Χρήση BLAZEPODS
 • Χρήσης λοιπού γυμναστηριακού εξοπλισμού
 • Εργομετρικές μετρήσεις
 • Στατιστικά δεδομένα αθλητών

Η περιοχή της Καρύστου είναι ένα κέντρο – απόκεντρο, 1 ώρα από την Αθήνα, διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον για την προσήλωση κάθε αθλητή στον στόχο του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές που μας παρέχει η φύση, θάλασσα, βουνό, ηρεμία.

Μπορούμε να ετοιμάσουμε πακέτα για ομάδες και προπονητές που περιλαμβάνουν:

Διαμονή, Διατροφή, Γυμναστική,  Προπόνηση, Φυσικοθεραπείες, Εργομετρική Αξιολόγηση.

Σε συνεννόηση με τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων, προγραμματίζουμε και φιλικά παιχνίδια, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία μίας ομάδας, είτε πρόκειται για

 • Πρόγραμμα προ αγωνιστικής περιόδου 
 • Πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου
 • Πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου
 • Πρόγραμμα διακοπών πρωταθλήματος

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι Εθνικές κατηγορίες volley Ελλάδος επιλέγουν την Κάρυστο για την προετοιμασία τους. Με το προπονητικό κέντρο ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ήρθε η ώρα να γίνει και το σπίτι των ομάδων μπάσκετ.

Υπηρεσίες προπόνησης

 • Χρήση THE GUN 10Κ
 • Χρήση TAKE THE SHOT
 • Χρήση BLAZEPODS
 • Χρήσης λοιπού γυμναστηριακού εξοπλισμού
 • Εργομετρικές μετρήσεις
 • Στατιστικά δεδομένα αθλητών

Εξοπλισμός Εκγύμνασης

ΕΛΚΗΘΡΟ

Έλκηθρο σε τροχούς. Η ξεχωριστή τεχνολογία που κάνει ενδυνάμωση σε όλους τους μυϊκούς συνδυασμούς. Η αντίσταση αυξάνεται όσο πιο γρήγορα το πιέζετε. Μια νέα εμπειρία άσκησης που λατρεύουν όλοι οι αθλητές. Η άσκηση αποκτά νέες διαστάσεις.

ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ότι χρειάζεται προπονητής και αθλητής για την σωστή εκγύμναση τεχνικής, ταχύτητας, έκρηξης, ικανότητας. Με την καθοδήγηση των προπονητών μας, εγγυάται η βελτίωση όλων των κατηγοριών, από επαγγελματίες αθλητές μέχρι ακαδημίες.

ae karystou

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ότι καινούργιο παρουσιάζεται στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του μπάσκετ νιώθουμε την υποχρέωση να προσαρμόσουμε το προπονητικό μας κέντρο σε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και εξοπλισμό. Μαζί αλλάζουμε επίπεδο