ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Προπονητής ανδρικού τμήματος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένος στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε τον αθλητισμό από την ηλικία των 5 ετών. Το άθλημα του μπάσκετ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή προτίμησης. Τα πρώτα βήματα έγιναν στα τμήματα του ιστορικού σωματείου του ΑΜΥΝΤΑ. Από την παιδική ομάδα ανέβηκε απευθείας στην ανδρική που τότε αγωνιζόταν στην Β’ εθνική κατηγορία.

Μετά από 2 χρόνια πήρε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ακολούθησαν επίσης άλλες 2 υποσχετικές στα εφηβικά τμήματα ΑΕΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Αθήνας (ΔΑΦΝΗ, Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΠΡΩΤΕΑ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΜΑΡΟΥΣΙ)

Μετά τις στρατιωτικές υποχρεώσεις επέστρεψε στο σωματείο που ξεκίνησε, έχοντας ρόλο παίκτη στην ανδρική ομάδα και προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου.

Από το 2007 είναι μόνιμος κάτοικος Καρύστου, ασχολήθηκε άμεσα με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ. Ξεκίνησε σαν παίκτης και προπονητής της τότε τοπικής ομάδας και από το 2018 είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ όπου από την πρώτη χρονιά οδήγησε την ομάδα στα playoffs.

Την χρονιά 2019-20 η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ έμεινε αήττητη και πήρε πανηγυρικά την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ100%
ΑΦΟΣΙΩΣΗ80%
ΕΠΙΜΟΝΗ100%
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ85%
ΣΤΟΧΟΣ100%

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ : (+30) 6977220524
Email : info@aekarystou.gr