Ανακοίνωση μεταγραφής Φρουσκλιά

Η μεγαλύτερη μέχρι τώρα μεταγραφή του σωματείου μας

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μιχάλη Φρουσκλιά, προσθέτοντας στο ρόστερ ένα παίκτη με μεγάλη εμπειρία, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων στην Εθνική Εφήβων το 2005, στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας, ενώ πέρυσι στη Β’ Εθνική με τον Άρη Νίκαιας!

Ο Φρουσκλιάς έδειξε τα διαπιστευτήρια του από την πρεμιέρα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ, σημειώνοντας 33 πόντους απέναντι στον Αίαντα Αυλίδας!

Η ανακοίνωση του Δ.Σ του Α.Ε. Καρύστου:

‘Αρχή της νέα σεζόν με την μεγαλύτερη μέχρι τώρα μεταγραφή. Το Δ.Σ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ υποδέχεται στην οικογένεια του τον Μιχάλη Φρουσκλιά. Μετά από την περσινή περίοδο και την συμφωνία με τους, Παπαϊωσήφ Τάσο και Παρασκευόπουλο Ιωάννη συνεχίζουμε τις μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση ενός ακόμα εξαιρετικού αθλητή.

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που παρουσίασε η ομάδα μας στις θέσεις 3 & 4. Έχει ύψος 1,97 και ξεκίνησε από τις υποδομές της Νίκης Βόλου. Έχει συμμετάσχει με την Εθνική Έφηβων το 2005 στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στις εθνικές κατηγορίες όπως και στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ολύμπια Λάρισας.
Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Άρη Νικαίας στην Β΄ εθνική κατηγορία και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 4 αγώνες, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Covid-19.

Μιχάλη καλώς ήρθες, η παρουσία σου κοσμεί όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά και όλη την κατηγορία που αγωνιζόμαστε. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας συνεχίζεται, για την ολοκλήρωση του επόμενου στόχου και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία”.

Leave a Reply