Αρχή με νίκη και στην Β΄ Κατηγορία

Εντυπωσιακή αρχή για την ομάδα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

Εντυπωσιακή αρχή για την ομάδα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ξεκίνησαν αυτή την Κυριακή 18/10/20 εκτός έδρας στο κλειστό της Θήβας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ.

Η ομάδα της Καρύστου μπήκε με το δεξί στην νέα κατηγορία κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης χωρίς να χάσει την πρωτοπορία στο σκορ σε κανένα σημείο, παρά του ότι η ομάδα του ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ προσπάθησε να επανέλθει στο σκορ, μειώνοντας την διαφορά στους 5 πόντους, ένα σερί όμως 0-12 από την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ήταν αρκετό να τελειώσει πρόωρα τον αγώνα με τον πίνακα να γράφει τελικό σκορ 61-86.

Είναι φανερό ότι με τον περσινό κορμό να μένει ο ίδιος και τις 2 νέες προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι η ομάδα δείχνει να πατάει καλά στο παρκέ παρά του ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δημητρίου, κρατάει χαμηλούς τόνους και ζητάει υπομονή και δουλεία για να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια.

Συγκεκριμένα μας είπε:

«Κάναμε μία καλή αρχή παίρνοντας το διπλό μέσα στο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την Β΄ Κατηγορία όπως και για τις ομάδες που την απαρτίζουν, για το λόγω αυτό πρέπει να πάμε βήμα-βήμα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Σίγουρα μία νίκη εκτός έδρας είναι πολύ σημαντική και ειδικά με την διαφορά που πήραμε»

Leave a Reply