Μεταγραφή ουσίας και εμπειρίας

Με στόχο το πρωτάθλημα

Η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον έμπειρο Center Τάσο Παπαϊωσήφ. Ο Τάσος θα καλύψει το κενό της ομάδας μας στην θέση «5»

Μία σύντομη αναδρομή στην μέχρι τώρα μπασκετική του πορεία .

Ο Τάσος Παπαϊωσήφ από μικρός μπήκε στα δύσκολα ξεκινώντας με τα παιδικά – εφηβικά του Παναθηναϊκού όπου έγινε και προεπιλογή στην Εθνική Ελπίδων.

Το 2001-2005 αγωνίστηκε στην Β΄ και Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Αρίωνα.

Το 2006 – 2008 με την ομάδα του Γκυζιακού που πήρε και την άνοδο από Α΄ΕΣΚΑ στην Γ΄ Εθνική.

Την σεζόν 2009-2010 με τον  Διαγόρα Ρόδου πείρε πάλι την άνοδο από την Γ΄ στην Β’ Εθνική.

Την επόμενη σεζόν 2010-2011  με την ΓΣ Περάματος πήρε την άνοδο στην Α2 γράφοντας την μεγαλύτερη επιτυχία στην μέχρι τώρα πορεία του.

Η μπασκετική του καριέρα συνεχίστηκε σε εθνικό επίπεδο με τις ομάδες της Καλλιθέας, του Ιωνικού Νικαίας και του Κάδμο Αγ. Δημητρίου.

Για το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ μόνο τιμητική μπορεί να είναι η συμμετοχή, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενός τέτοιου αθλητή. Η αποδοχή και μόνο της πρότασης μας να αγωνιστεί την σεζόν 2020-21 με το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αποτελεί επένδυση για τα μελλοντικά μας σχέδια. Η μπασκετική του εμπειρία θα ανεβάσει το επίπεδο μας και η παρουσία του θα βοηθήσει τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο. Ευχόμαστε στον Τάσο μια υγιείς και επιτυχημένη μπασκετική χρονιά.

Τάσο καλωσήλθες στην οικογένεια μας.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη

Leave a Reply