Άνοδος στην Β΄κατηγορία

Επιβράβευση με άνοδο στην Β' κατηγορία

Η ομάδα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και παράλληλα 2 χρόνια παρουσίας στο επίσημο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ. Μέσα στα 2 αυτά χρόνια έγιναν πολλά, τόσο για το ρόστερ της ομάδας όσο και για τον τρόπο λειτουργίας της. Την πρώτη χρονιά, αν και νεοσύστατη, η ομάδα μπάσκετ κατάφερε μία αξιόλογη πορεία με την παρουσία της στα playoffs της χρονιάς 2018-19.
Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να πάρει την άνοδο αλλά αυτή η πορεία ήταν και το έναυσμα για την νέα χρονιά με νέους στόχους και περισσότερη δίψα για την επιτυχία.
Την φετινή χρονιά 2019-20 η ομάδα συσπειρώθηκε ακόμα περισσότερο, νέοι παίκτες χτύπησαν την πόρτα αλλά και παλιοί παίκτες άλλων ομάδων δέχτηκαν την πρόσκληση να λάβουν μέρος στην νέα αυτή προσπάθεια. Πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, παίκτες και προπονητής είχαν μόνο στόχο την άνοδο. Η ομάδα πέρυσι είχε δείξει την δυναμική της, φέτος έπρεπε να στεφθεί με επιτυχία. Η επιβράβευση της φετινής περιόδου δικαίωσε κάθε κίνηση του συλλόγου μας, επίσης δικαίωσε και όσους μας στήριξαν.
Άνοδος στην Β΄κατηγορία.
Για τους διοικούντες αλλά και τους αθλητές της ομάδας η επιβράβευση της ανόδου είναι μεγάλη, είναι δικαίωση. Τίποτε από αυτά όμως δεν θα γινόταν πραγματικότητα εάν δεν είχαμε κοντά μας τους χορηγούς τους φιλάθλους και όσους μας πίστεψαν και μας βοήθησαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη, σας θέλουμε και του χρόνου κοντά μας, γιατί όπως είχαμε υποσχεθεί στην πριν 2 χρόνια συνάντηση μας με το Δήμαρχο της πόλης κ. Ραβιόλο, απώτερος στόχος της ομάδας είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε σε εθνικό επίπεδο.
Ανεβήκαμε το πρώτο σκαλί, μένουν 2 ακόμα. Εμείς παίκτες και διοίκηση θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, με την δική σας όμως βοήθεια είναι σίγουρο ότι ο δρόμος θα είναι πιο εύκολος.
Πάμε λοιπόν για μια νέα άνοδο, πάμε να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην Α΄ κατηγορία.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη

Leave a Reply