Κράτησε το αήττητο κάνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη

Κράτησε το αήττητο με διαφορά 61 πόντων. ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ - ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 37-98 (8/3/20)

Κράτησε το αήττητο κάνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη. Με απουσίες παρατάχθηκαν, τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, στον εκτός έδρας αγώνα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ με την ομάδα των ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ. Η ομάδα μας συνέτριψε την ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ στο κλειστό γήπεδο Αλιβερίου (8/3/20) με σκορ 37-98. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη, τόσο στο τελικό σκορ, όσο και στην διαφορά των 61 πόντων.

Η αλήθεια είναι ότι τα ΣΤΥΡΑ παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, κατεβάζοντας αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου, από την άλλη η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ κατέβηκε πιο πλήρης, με 9 παίκτες στον πάγκο, αφού λόγω ασθένειας έλειπαν οι υπόλοιποι τρεις παίκτες. Το παιχνίδι ξεκαθάρισε από το πρώτο δεκάλεπτο με την διαφορά στους 17 πόντους 8-25, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι με την σειρά τους ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο, κρατώντας το επίπεδο της ομάδας σε υψηλό επίπεδο για όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το τελικό σκορ δεν επιδέχεται επιπλέον σχολιασμού. Από το αποτέλεσμα και μόνο φαίνεται ότι η ομάδα μας έκανε μία πολύ καλή προπόνηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας εντός έδρας με την ομάδα του ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ να έρχεται στην Κάρυστο με ανεβασμένη ψυχολογία αφού κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟ, έναν από τους διεκδικητές μίας θέσης στα playoffs, ανανεώνοντας τις ελπίδες του να πάρει αυτός την πρόκριση. Το έργο του όμως αρκετά δύσκολο γιατί αν θέλει να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης πρέπει να κερδίσει  την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και μάλιστα μέσα στο σπίτι του. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε βρει νικητή το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ με σκορ 50-81.  

Το ματς έχει προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 14:00 στο κλειστό Καρύστου «Π ΜΩΡΟΣ».  

Leave a Reply