Καταπληκτική εμφάνιση και μεγάλη εκτός έδρας νίκη

5η σερί νίκη με διαφορά 17 πόντους ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 43-60 (23/2/20)

Καταπληκτική εμφάνιση και μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας. Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου επιφύλασσε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πιάνοντας την καλύτερη μέχρι τώρα απόδοση μας, ιδιαίτερα στην άμυνα, καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη πρωτιάς επί της ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Στην αυλαία του πρώτου γύρου, με το αήττητο να συνεχίζεται, γράψαμε την 5η σερί νίκη με διαφορά 17 πόντους και σκορ 43-60.

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ μόνη πρώτη στην βαθμολογία, έχοντας το απόλυτο, με ρεκόρ 5-0. Όλα δείχνουν ότι η προετοιμασία της ομάδας έπιασε τόπο και έφερε τα επιθυμητά μέχρι τώρα αποτελέσματα, και λέμε επιθυμητά μέχρι τώρα, γιατί στον αθλητισμό είναι δύσκολο να προβλέψεις με ασφάλεια το μέλλον. Τι σίγουρο είναι ότι έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της στην επόμενη φάση των playoffs, αλλά αυτό θα είναι το πρώτο βήμα. Η μάχη της ανόδου θα δοθεί στο δεύτερο βήμα που είναι και το σημαντικότερο.

Ξεκούραση τώρα για μία εβδομάδα και έναρξη του δεύτερου γύρου την Κυριακή στις 8 Μαρτίου, πάλι με εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο του Αλιβερίου με την ομάδα των ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ. Κανείς δεν πρέπει να επαναπαυθεί από την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία, που ναι μεν της δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την πρόκριση, αλλά ακόμα είμαστε στα μισά του δρόμου.

Leave a Reply