Προχωράμε αήττητοι για την πρωτιά

Προχωράμε αήττητοι για την πρωτιά ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΠΑΝΕΒΟΪΚΟΣ 64-57 (16/2/20)

Συνέχεια στο αήττητο και 4η νίκη. Η ομάδα μας έμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ κερδίζοντας εντός έδρας τον ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟ με σκορ 64-57. Ξεκίνησε λίγο νωθρά το πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκαμε πίσω στο σκορ με 14-17. Όλα όμως άλλαξαν στη συνέχεια με την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να είναι καταιγιστική σε άμυνα και επίθεση κάνοντας επιμέρους σκορ στο 2ο  δεκάλεπτο 20-9 και στο 3ο  δεκάλεπτο 14-6. Η διαφορά έφυγε πάνω από τους 20 πόντους, προσφέροντας όμορφο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις, κάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή για πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες, δοκιμάζοντας  διαφορετικά σχήματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταπληκτική, δίνοντας για μία ακόμη φορά το παρόν, “ζεσταίνοντας” το κλειστό και βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει την νίκη.

Έχει μείνει μία ακόμη αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η οποία θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ταξιδεύει εκτός έδρας στο Βασιλικό για να αναμετρηθεί με αυτήν της ΕΡΕΤΡΙΑΣ η οποία πήρε την νίκη με 0-20, χωρίς αγώνα, αφού η ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και κατά συνέπεια μηδενίστηκε. Έτσι η ΕΡΕΤΡΙΑ έφτασε τις 3 νίκες και 1 ήττα και περιμένει την ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (4-0) ελπίζοντας να μας κερδίσει και να μας ρίξει στην δεύτερη θέση, παίρνοντας αυτή την πρωτιά. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει στο κλειστό του Βασιλικού αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 17:00 και αναμένεται να είναι συναρπαστικός.

Leave a Reply