Συνεχίζουμε αήττητοι με το 3 στα 3

Προχωράμε αήττητοι. ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ - ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 66-75 (9/2/20)

Μόνη πρώτη και αήττητη. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι πλέον η ομάδα μας αφού επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ με 66-75. Με την νίκη αυτή, τυπικά φιλοξενούμενοι, κάναμε το 3 στα 3 και συνεχίζουμε αήττητοι την πορεία μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και την πρόκριση στα playoffs.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είμασταν κοντά στο σκορ, με την ομάδα μας να κάνει διαφορές 10 πόντων αλλά την ομάδα της ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ να επιστρέφει και να κάνει το παιχνίδι πάλι ντέρμπι.

Στο 4ο δεκάλεπτο όμως η καλή άμυνα και η υπομονή στην επίθεση μας έφερε μπροστά στο σκορ χωρίς πλέον να κινδυνεύουμε, παίρνοντας τελικά την νίκη με 9 πόντους διαφορά 66-75.

Η επόμενη αγωνιστική είναι εντός έδρας με την ομάδα του ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ που με την σειρά του συνέτριψε την ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ με 39 πόντους διαφορά 76-37, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Το ευχάριστο ήταν ότι ο κόσμος έδωσε το παρόν στο γήπεδο, χειροκρότησε και τις δύο ομάδες και έδειξε να απολαμβάνει το παιχνίδι.

Leave a Reply