Upcoming MatchΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ vs ΑΣ ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ/20/04/2024/ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ "Π ΜΩΡΟΣ"

Μεταγραφή βόμβα για την ομάδα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μεταγραφή βόμβα για την ομάδα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.
Σήμερα 29 Αυγούστου 2019 η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ανακοινώνει την μεταγραφή του  Ασημένιου Δαμιανού. Ο Ασημένιος αγωνίζεται στην θέση 5 (Power forward) και έρχεται με μεγάλη εμπειρία, τόσο από τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας όσο και από Εθνικές κατηγορίες. Η βοήθεια του  Δαμιανού κρίνεται πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων του σωματείου μας.

Ένα μικρό βιογραφικό του Ασημένιου Δαμιανού.
Ξεκίνησε  (εφηβικό)  στο Μαρούσι έπαιξε για 5 χρόνια στην ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου, κατηγορία Α΄ ΕΣΚΑ, στον Αργοναύτη 2 χρόνια κατηγορία Γ΄ Εθνική, στον Απόλλωνα Αθηνών κατηγορία Α΄ ΕΣΚΑ,  που ήταν και βασικός συντελεστής  για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του  Αλίμου, κατηγορία Α΄ ΕΣΚΑ.


Από αριστερά: 1. Χουχουλής Δημήτρης (προπονητής Πανερυθραϊκού) 2. Ασημένιος Δαμιανός 3. Δημητρίου Κώστας (προπονητής ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ)

Η περσινή πρώτη χρονιά μπορεί να έκλεισε με απόλυτη επιτυχία αφού η ομάδα κατάφερε στην κανονική  περίοδο να βγει δεύτερη και να περάσει στα playoffs, όμως η πορεία αυτή τελικά δεν ήταν αρκετή, έδωσε προσδοκίες σε παίκτες και διοίκηση για κάτι παραπάνω. Φέτος μετά την προσθήκη του Δαμιανού, (υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις) στόχος δεν είναι απλά μία καλή πορεία αλλά η άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Η εικόνα της ομάδας  είναι πολύ σημαντική και σημαντικότερο είναι οι άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Για να ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής της ομάδας της Ερυθραίας (Β΄ Εθνική) Χουχουλής Δημήτρης,  κάνοντας τις πρώτες επαφές οι οποίες αποδείχτηκαν ένα από τα κλειδιά της συμφωνίας.

Η συσπείρωση που έχει προκαλέσει ο Ασημένιος είναι πολύ μεγάλη, φέρνοντας στην ομάδα το σύνολο των αθλητών της πόλης μας να δηλώνουν παρόν και έτοιμοι να βοηθήσουν να πάει το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ πολύ ψηλά. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλοι οι παίκτες,  με 7 νέες πολύ σημαντικές προσθήκες.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

We love this game

Leave a Reply